(VIDEO) Poziv na treći nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji u Splitu i Solinu, 15. – 16. rujna

Foto: snimka zaslona Fotomontaža: narod.hr

Splitsko-makarska nadbiskupija na svojim stranicma objavila je video kojim poziva na treći nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji u Splitu i Solinu, a koji će se održati 15. i 16. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zahvalimo zajedno na daru života i na našim obiteljima! U Splitu i Solinu, 15. i 16. rujna, dođite na Treći nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji! S radošćšu Vas očekujemo!”, objavila je Splitsko-makarska nadbiskupija na svojoj Facebook stranici.

Povijest susreta hrvatskih katoličkih obitelji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Izvanrednom zasjedanju Hrvatske biskupske konferencije održanom u siječnju 2010. prihvaćena je inicijativa za organizaciju Nacionalnog susreta hrvatskih katoličkih obitelji koji će se održavati svake tri godine u organizaciji Ureda HBK za život i obitelj te (nad)biskupije domaćina.

Prvi susret, pod geslom “Zajedno u Kristu”, održan je 5. lipnja 2011. na zagrebačkom Hipodromu pod predsjedanjem pape Benedikta XVI. Drugi je održan 19. travnja 2015. u Trsatskom svetištu u Rijeci pod geslom geslom „Obitelj – nositeljica života, nada i budućnost Hrvatske“. U tijeku su pripreme za treći susret koji će se održati 2018. godine u Solinu.

Više o o ovoj inicijativi možete saznati na njenoj službenoj stranici – https://susretobitelji.hr/

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.