Zagreb: Dođite u četvrtak na glazbeno-scensku predstavu ‘Bitka za Vukovar’ i upoznajte vukovarske branitelje

bitka za vukovar
Foto: Damir Plavšić

U četvrtak 6. listopada u zagrebačkoj Sportskoj dvorani Dubrava u 18 sati održava se glazbeno-scenska predstava “Bitka za Vukovar”. Ulazak je besplatan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Za Frljića je Ministarstvo dalo novac, ali za predstavu ‘Bitka za Vukovar’ već godinama nije
> (FOTO) Branitelj Damir Plavšić o 25. 8. 1991. – početak bitke za Vukovar: Priča o nevjerojatnoj hrabrosti i junaštvu male skupine golobradih mladića

Hrvatski branitelj Damir Plavšić, koji je sudjelovao u obaranju prvoga tenka u Vukovaru i bio aktivni sudionik obrane grad Vukovara u Domovinskom ratu, poziva Zagrepčane i sve stanovnike okolnih mjesta da dođu vidjeti predstavu i upoznati mnoge junake Domovinskog rada i branitelje Vukovara.

> Branitelj Plavšić za Narod.hr o 30 godina od pada prvog tenka u Vukovaru: Bila je to borba Davida protiv Golijata

Njegov poziv prenosimo u cijelosti:

“Poštovani Zagrepčani i stanovnici okolnim mjestima, od srca vas pozivam na 200 glazbeno scensku predstavu “Bitka za Vukovar” koja će se održati u Sportskoj dvorani Dubrava u četvrtak 6. 10. s početkom u 18 sati. Ulaz se nikada ne naplaćuje! Molim sve vas koji želite vidjeti predstavu da povedete svoje supružnike i stariju djecu. Vidjeti ćete novi film “Bitka za Vukovar” i film o izradi računalne igre “Bitka za Vukovar”. Tijekom večeri možete upoznati mnoge Heroje i Branitelje Vukovara koji će biti na predstavi. Nakon predstave moći ćete nabaviti i moju knjigu “Bitka za Vukovar, ne plači moj dobri Anđele”. Veselim sa vašem dolasku”, poručuje hrvatski branitelj Plavšić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“O Bitki za Vukovar puno je toga napisano, ali nikada do kraja ispričano. Zato iskoristite priliku doći i čuti istinu o Vukovaru od najpouzdanijih da o tome svjedoče, od onih koji su sudjelovali u njegovoj obrani, od vukovarskih heroja. Živimo u privilegiranim vremenima jer oni su tu pored nas”, ističe Plavšić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.