Kovač na svjetsku smotru vodi Močinića, otpali Badelj, Pašalić, Bubnjić i Čop

Igor Bubnjić, Mario Pašalić, Duje Čop i Milan Badelj neće ići u Brazil na Sjetsko prvenstvo. Odluke je to izbornika hrvatske reprezentacije Nike Kovača, odmah nakon utakmiceu Osijeku i pobjede protiv Malija 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, na SP u Brazilu od 12. lipnja do 13. srpnja nastupiti će: Stipe Pletikosa (Rostov), Danijel Subašić (Monaco), Oliver Zelenika (Lokomotiva), Darijo Srna (Šahtar), Dejan Lovren (Southampton), Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Gordon Schildenfeld (Panathinaikos), Danijel Pranjić (Panathinaikos), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Šime Vrsaljko (Genoa), Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Sevilla), Ognjen Vukojević (Dynamo Kijev), Mateo Kovačić (Internazionale), Marcelo Brozović (Dinamo), Sammir (Getafe), Ivan Močinić (Rijeka), Mario Mandžukić (Bayern), Ivica Olić (Wolfsburg), Eduardo Da Silva (Šahtar), Nikica Jelavić (Hull City), Ante Rebić (Fiorentina), Ivan Perišić (Wolfsburg).

– Ovo što sam odlučio najprije sam rekao samim igračima u svlačionici. Morate znati da sam popis sačinio u najužoj suradnji s članovima svog stručnog stožera. Isto tako morate znati da ima trenutaka kada moj posao i nije najljepši na svijetu, ali odluke se moraju donositi i kada su teške. Milanu Badelju je svakako najteže, ali ozljeda je takva da jednostavno nema smisla. U momčadi imamo samo jednog pravog defenzivca u sredini, to je Vukojević, a Ivan Močinić agresivniji je od Badelja te je iza njega odlična sezona, ne samo u HNL-u već i u Europa ligi. Zaslužio je ovo mjesto, bile su riječi Nike Kovača pred brojnim novinarima na prigodnoj konferenciji za novinare u Osijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.