Ademi: Naš je cilj jasan, a to je plasman u Europsku ligu

Dinamov veznjak Arijan Ademi uoči prve utakmice posljednjeg pretkola Europske lige protiv rumunjskog Petrolula istaknuo je da “modri” imaju jasan cilj, a to je plasman u Europsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kvalitetna su momčad, a posebno su opasni doma gdje prošle sezone u prvenstvu nisu izgubili nijednu utakmicu. To dovoljno govori kakvu podršku imaju kod kuće, a sigurno će i protiv nas stadion biti pun. Idemo u Rumunjsku po dobar rezultat, a zna se koji nam je cilj u dvije utakmice, plasman u Europsku ligu. Nemamo razloga to skrivati”, rekao je danas Ademi uoči leta za Bukurešt.

Nakon toga ih čeka još 60-tak kilometara vožnje do Ploiestija, a navečer će održati trening na stadionu Petrolula.

“Vidjeli smo već na pripremama u Sloveniji koliko su dobri. Naravno, nije ta utakmica reprezentativna, jer smo mi tek stigli na pripreme i bili smo na samom početku sezone. No, svejedno možemo nešto izvući iz tog susreta. Recimo, Mutu je stvarno odličan igrač i u svakom potezom se vidi kako se radi o pravom španeru, a nezgodni su i veznjaci, Portugalac Teixeira i Urugvajac Juan Albin, te napadač Toto Tamuz. I dva zadnja vezna su im dobra. Stvarno dobra momčad i morat ćemo biti pravi”, istaknuo je Ademi a prenosi internetski portal Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva utakmica igra se u četvrtak u Rumunjskoj u 19.15 sati, a uzvrat je za tjedan dana u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.