Ademi: Ovo je naša najbolja ovosezonska utakmica

Foto: snimka zaslona

Jubilarni 100. derbi pripao je Dinamu, Modri su stigli do velike pobjede nad Hajdukom 4:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prvo poluvrijeme smo se držali. Odigrali smo dobro taj dio. Zabili smo pred kraj, sretan sam zbog gola, ali na kraju kad vidim da smo izgubili 4:1 taj gol mi ništa ne znači”, izjavio je nakon utakmice Jani Atanasov pa dodao:

“Ovaj ritam utakmica je malo drugačiji, malo teži jer moraš imati više igrača i kluba mora isto biti spremna. Moramo ovo zaboraviti i analizirati pogreške. Fokus je sad na Villarrealu, dat ćemo sve od sebe i nadamo se pobjedi.”

“Nema vremena za slavlje, već u utorak nas čeka borba za Ligu prvaka. Ovo je naša najbolja ovosezonska utakmica, mislim da smo nadigrali Hajduk u svim segmentima igre. Zasluženo smo slavili, moglo je biti više golova razlike”, poručuje Arijan Ademi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želim se prvo zahvaliti treneru što mi je pružio priliku u derbiju. Drago mi je što smo pobijedili i što sam ja okrunio to pogotkom i tako pomogao momčadi. U prvom poluvremenu nam je nedostajao pogodak, a njihov nas nije poljuljao. Na kraju vidite i rezultat. Dobro nam ide u HNL-u i u Europi i tako trebamo nastaviti”, kaže Amer Gojak.

“Mislim da smo dominirali tijekom cijele utakmice, ali primili smo taj nesretni gol u zadnjim minutama. Znali smo da ćemo pobijediti i znali smo da smo bolji. Cijela je momčad zaslužila pljesak. Definitivno mi znači dat gol protiv Hajduka, nije to mala stvar. Pogotovo da im zabijemo četiri gola. Idemo sad po pobjedu u Norvešku”, ističe Martin Baturina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.