Američki tenisač odbio nositi masku, ATP ga odmah kaznio s 3000 dolara

Foto: Snimka zaslona

Američki tenisač Christian Harrison tijekom intervjua nije želio nositi masku te je zbog toga kažnjen s 3000 dolara. Inače, Harrison je svojedobno bio velika nada američkog tenisa, a sada je tek 789. tenisač svijeta. No na početku ove godine, na prvom turniru sezone, Delray Beachu, igra sjajan tenis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Harrison je poprilično lako prošao kvalifikacije, a onda je bez izgubljenog seta došao do polufinala pobjedama protiv Federica Echeverrija, Cristiana Garina (22. na svijetu) i Gianluca Magera… No zbog tenisa nije došao u centar pažnje, poslije pobjede protiv Garina u 2. kolu Harrison je trebao ostati na terenu kako bi dao intervju te prokomentirao pobjedu, no odbio je to napraviti. Amerikanac je odbio tijekom intervjua nositi masku. Zbog čega ga je ATP kaznio istog trenutka s 3000 dolara te su ga natjerali da promijeni stav. Kako ne bi bio suočen s novom kaznom Harrison je poslije pobjede nad Magerom u četvrtfinalu uspio sam sebe prisiliti te je protiv svoje bolje stavio masku i odradio intervju.

U polufinalu turnira iz Serije 250 u Delray Beachu američki tenisač je igrao protiv Poljaka Huberta Hurkacza, trenutačno 35. tenisača svijeta, i poražen je 2:0 u setovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.