Ancelotti: Tužni smo i zabrinuti zbog Carvajala, ovo utječe na cijelu momčad

Foto: fah

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti konferenciju za medije nakon pobjede protiv Villarreala počeo je govoreći o ozljedi Danija Carvajala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branič Kraljevskog kluba u završnici utakmice teško je ozlijedio koljeno i morat će na operaciju.

– Čini se da je u pitanju prilično ozbiljna ozljeda. Svlačionica je tužna i zabrinuta jer se dogodilo nešto što se događa puno puta u sezoni, a nažalost, dogodilo se našem vrlo važnom igraču, rekao je Ancelotti.

– On je naš bitan igrač, zbog svojeg iskustva, profesionalizma i ozbiljnosti. Razgovarao sam s njim, tužan je i razočaran, ali sada ne možemo puno toga napraviti. Moramo pričekati liječničku procjenu, dodao je strateg Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kad se nešto ovakvo dogodi igraču poput Danija, koji je uvijek motiviran, to utječe na sve igrače i cijelu momčad. Moramo reagirati. Prošle godine smo jako dobro reagirali na ozljede, a sada se opet moramo potruditi da ozljede budu motivacija za ostatak momčadi, kao u prošloj sezoni, rekao je Carlo Ancelotti, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.