Andre Agassi skeptičan kad je puni povratak Novaka Đokovića u pitanju: ‘Rano je još govoriti o tronu’

Foto: Twitter

Nekoć najbolji tenisač svijeta Novak Đoković odradio je prvi trening sa svojim novim trenerom, legendarnim Amerikancem Andre Agassijem. Agassi je vjerojatno jedan od najboljih i najsvestranijih tenisača svijeta svih vremena, pobjednik na sve četiri podloge, na sva četiri velika Grand Slam turnira. Sasvim sigurno će srpski tenisač imati prilike ponešto naučiti od Amerikanca, ako, naravno, želi učiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U izjavi za francuski L’Equipe novopečeni trener Agassi je, između ostaloga, rekao kako je za njega ovo jedno posve novo iskustvo. Naime, do Novaka Đokovića Agassi se nije bavio trenerskim poslom. Na početku trenerske karijere odmah se suočio s najvećim mogućim izazovom. Iako je na posljednjem turniru Đoković igrao nešto bolje nego ranijih tjedana činjenica je da srpski tenisač još uvijek nije u formi kakvu je nekoć imao.

“S Novakom tek počinjem učiti i uživam od prvog dana. U svemu ovome ipak Novak je bitan, ne ja”, rekao je Agassi.  Naravno, novinare je zanimalo može li se, i kad će se, Đoković vratiti na staze starih uspjeha.  Nije Agassi htio nagađati može li to biti već u Roland Garrosu, drugom Grand Slam turniru sezone.

“Rano je o tome. Pokušat ću mu pomoći psihički i fizički, ali je i meni potrebno vrijeme kako bi puno toga naučio. Tek nedavno smo se odlučil na suradnju. Idućeg tjedna moram otići, idem zbog obiteljskih razloga, to je inače odavno planirano”, potvrdio je Agassi neka medijska nagađanja kako neće biti uz Đokovića do kraja velikog turnira u Parizu. Dakle, nema nikakvih nesuglasica, radi se o planiranom i unaprijed dogovorenom odlasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.