Andy Roddick žestoko o Novaku Đokoviću: ”On uopće nije izgledao zabrinuto za zdravlje linijske sutkinje”

Foto: Snimka zaslona

Legendarni bivši američki tenisač i Davis Cup reprezentativac, Andy Roddick, također je jedan od brojnih koji su komentirali glupost Novaka Đokovića na US Openu koja je rezultirala njegovom opravdanom diskvalifikacijom. Naime, srpski tenisač je vjerojatno nenamjerno teniskom lopticom pogodio linijsku sutkinju Lauru Clark, koja se srušila, diskvalificiran je, a nesretna sutkinja je nakon toga bila izložena brutalnim uvredama i prijetnjama na društvenim mrežama. Đoković je preko Instagram profila pozvao svoje navijače da ne napadaju sutkinju, uz poruku kako ”ona ni zašto nije kriva”, no, nažalost, njegov je apel tek djelomično pao na plodno tlo. Većina tenisača, među njima i hrvatski tenisač Borna Ćorić,  zaključila je kako je Đoković opravdano izbačen s US Opena jer, kako tvrde, ”pravila su pravila”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već spomenuli oglasio se i Amerikanac Andy Roddick, koji je tijekom karijere imao više nesporazuma sa srpskim tenisačem.

“Posljednjih pola godine je za Đokovića bio PR debakl”, poručio je Roddick, koji je očito mislio na organizaciju bespotrebnih regionalnih turnira, odnosno tzv. Adria Toura. Ogromna većina medija je osudila takav postupak Đokovića, koji je doživio totalni fijasko.

“U ovom razdoblju karijere, kada svi vole Federera i Nadala, Novak je na neki način negativac. Đoković je u očima ljubitelja tenisa čovjek koji želi ubiti Bambija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to jako nesretan događaj. Doveo je sebe u poziciju da je prizvao nesreću. Dio u svemu tome koji me najviše muči je razgovor sa sucima od 20 minuta i činjenica da on uopće nije izgledao zabrinuto za zdravlje gospođe ili bilo što drugo. Zatim je preskočio i konferenciju za medije, a to je dodatno pogoršalo situaciju.”

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.