Ante Rebić: ”Nedostaje mi sve ono što nogomet čini tako posebnim, jednog dana vratio bih se u Frankfurt”

Foto: fah

Dolaskom proljeća, lijepih i kroz duži vremenski rok sunčanih dana, jenjava i pandemija koronavirusa, koja je zaustavila sjajnu formu hrvatskog reprezentativca, Ante Rebića, koji je briljirao u dresu Milana. Podsjetimo, reprezentativni napadač zabio je čak sedam pogodaka za Milan u osam odigranih utakmica, nažalost, onda je uslijedio već spomenuti prekid. Očekuje se da će ublažavanjem mjera uvedenih kako bi se spriječilo širenje virusa krenuti i nogometna natjecanja, barem u većini europskih zemalja, bez obzira na histeriju koju jednom dijelom širi Svjetska zdravstvena organizacija (WHO), a drugim dijelom mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, vratimo se Rebiću, koji je svakako jedna od pozitivnih priča sa San Sira.

Na početku hrvatski nogometaš nije dobivao puno prilika, no, onda kad je tu priliku dobio iskoristio ju je na najbolji mogući način. Sasvim slučajno se sve poklopilo s dolaskom bivšeg švedskog reprezentativca, 38-godišnjeg Zlatana Ibrahimovića.

“U početku nije išlo onako kako sam zamišljao i očekivao od sebe. No u drugoj polovici sezone pojavila se prava prilika koju sam iskoristio na najbolji način. Jako mi je dobro išlo, a onda se dogodila pauza zbog virusa”, rekao je Ante Rebić, a prenosi njemački Kicker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebiću, kao i brojnim ostalim nogometašima koji prisilnu pauzu provode u kućnim karantenama, nedostaje nogomet i sve što ide uz najvažniju sporednu stvar na svijetu.

“Nedostaje mi sve ono što nogomet čini tako posebnim”, kazao je Ante, koji se tu i tamo čuje s bivšim suigračem iz Eintrachta, Mijatom Gaćinovićem. Rebić prati svoj bivši klub, u kojem je zapravo zablistao kao igrač i promovirao se u standardnog hrvatskog reprezentativca.

“Uvijek sam u tijeku što se događa s Eintrachtom. Pratio sam utakmice do pojave koronavirusa. Vidio sam da momčad igra dobro, ali nije imala sreće u nekim susretima. Nadam se da će se sve uklopiti u nastavku sezone”, poručio je hrvatski napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Anti Rebiću posudba u Milanu istječe u ljeto 2021. godine, dok mu ugovor s Eintrachtom traje do 2022.

“Jednog dana bih se sigurno vratio u Frankfurt. No do tada za mene ima još puno posla”, zaključio je Ante  Rebić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.