Antolić uoči derbija s Rijekom: U Hrvatskoj nam nitko ne može ništa

Maksimir će u subotu u 15 sati biti poprište okršaja dviju najboljih momčadi Prve HNL Dinama i Rijeke, a prihod od utakmice ide za liječenje bolesne djevojčice Eme Colner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domagoj Antolić ima iskustvo pobjeđivanja Rijeke, ali još ne s Dinamom.

– Pobijeđivao sam ju s Lokomotivom, a sad želim i s Dinamom. Imaju dobre rezultate, odlični su, no nama u Hrvatskoj nitko ne može ništa kad smo na pravom nivou – rekao je Antolić.

Trener Dinama Zoran Mamić vjeruje da Rijeka neće biti tako efikasna kao što je bila u posljednje tri utakmice kad je zabila čak deset golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Respektiramo Rijeku jer je druga najbolja momčad u ligi, no mi vjerujemo u sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.