Argentina na SP bez dva velika igrača, Dybale i Icardija?

Foto: fah

Zvijezde Serie A Paulo Dybala i Mauro Icardi u argentinskoj reprezentaciji mogli bi se susresti s neugodnim vijestima uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema zadnjim podacima, dva aduta mogla bi izostati i u prijateljskim utakmicama protiv Italije i Španjolske koje su na rasporedu u petak i u utorak.

Dok argentinski izbornik Jorge Sampaoli sastavlja momčad koja će igrati na SP-u u Rusiji za manje od tri mjeseca, Juventusova zvijezda Dybala i Interov Icardi tek čekaju hoće li vidjeti svoje ime na popisu.

“Trenutno nisam siguran koliko Dybala može pridonijeti momčadi. Morali smo evaluirati da li su drugi igrači u boljoj poziciji od njega ili ćemo trebati raditi na njegovoj igri kako bi se popravila”, izjavio je Jorge Sampaoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši izbornik čileanske reprezentacije istaknuo je kako se ne radi o tome jesu li oni talentirani ili ne, već je glavno pitanje mogu li se priviknuti na nov sistem igre. Dok je Dybala zabio 21 gol za Juventus ove sezone, a Icardi 22 u 26 utakmica za Inter Milan, Sampaoli ističe kako je slučaj veoma sličan kod obojice.

“Moram gledati na dobrobit momčadi. Iako sam razradio teoriju s Icardijem, smatram da to nije moguće izvesti u tako kratkom roku. Ne odbacujem ga, ali kao trener Argentine moram se fokusirati na važnije stvari na terenu”, rekao je Sampaoli.

Argentina je na SP u Rusiji u skupini D s Hrvatskom, Islandom i Nigerijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.