Armenski vratar: Čast je uopće igrati protiv Modrića, a Vatreni mogu daleko otići

Foto: fah

Viza za Njemačku potvrđena je pobjedom nad Armenijom na Maksimiru, u dvoboju u kojemu je Hrvatska dominirala i stvarala prigode, no kao i u prvom ogledu u Erevanu odlično je branio armenski vratar Ognjen Čančarević, koji je zaustavio većinu pokušaja Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokleknuo je u 43. minuti kada je s lijeve strane ubacio Borna Sosa, a loptu glavom u mrežu proslijedio Ante Budimir.

Nakon utakmice Čančarević je nahvalio Vatrene, posebno kapetana Luku Modrića.

– Možda je bila neka trenutna kriza u rezultatima, ali to sve dođe i prođe. Ovo je jedna jako iskusna ekipa, ponajprije ekipa koja zna igrati velika natjecanja. Tako da mislim da mogu otići daleko i želim im sve najbolje. Kako da ne nahvalim Modrića, to je najbolji nogometaš s naših prostora u povijesti. Nemam što reći, mislim svaka mu čast, privilegija je uopće igrati protiv njega, rekao je Čančarević nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Čančarević dao izjavu novinarima pristojno je čekao da Modrić proslavi sa suigračima kako bi zatražio dres, međutim, kapetan Vatrenih ga je iznenadio i sam došao u svlačionicu Armenije donijeti mu poklon, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.