AS opisuje Modrića: ‘On je Realu sve – dirigent, komandos i smetlarski kamion’

Foto: Twitter

Mediji su proglasili Luku Modrića junakom Realove pobjede nad Villarrealom (2:1) kojom je osvojio naslov kolo prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je bilo njegovo remek-djelo. Od prvog trena preuzeo je konce igre u obrani i napadu. Iz zatvora u kojem je bio vratio se u najvećem stilu. Modrić je istovremeno Realov dirigent, koji vodi igru, pa komandos koji se zavlači u neprijateljsku pozadinu time što nakon predaje lopte utrčava iza njegovih linija te, konačno, smetlarski kamion, koji čisti protivničke napade”, zaključuju.

“Nevjerojatno je koliko je požrtvovan i moćan, što odražava njegovo fascinantno psihičko stanje. Lopta je kod njega sigurna kao u sefu. Njegovo uskrsnuće na kraju preduge sezone daje Realu nadu da bi na uzvratu prve nokaut runde Lige prvaka kod Manchester Cityja mogao nadoknaditi minus (2:1) iz prve utakmice, čime bi Real ostvario i drugi cilj sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.