Atalanta nadigrala Bayer, Barcelona bez golova protiv Galatasaraya

Foto: fah

Odličnu i zanimljivu su prvu utakmicu osmine finala Europske lige, u Bergamu, odigrali Atalanta i Bayer iz Leverkusena. Domaći sastav je pobijedio s 3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nezaustavljivi su za Bayer bili Kolumbijac Muriel i Ukrajinac Malinovskij koji su zaslužni za sve domaće pogotke. Muriel je zabio dva i jednom asistirao, dok je ukrajinski nogometaš postigao jedan pogodak uz dvije asistencije. No, zaslugama Aranguiza i Diabyja klub iz Leverkusena ima aktivan rezultat kojeg će pokušati nadoknaditi u uzvratu, na domaćem terenu. Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić nije ulazio u igru za Atalantu.

Na domaćem terenu se mučila Barcelona protiv Galatasarayja. Katalonci nisu uspjeli slomiti tursku momčad. Završilo je 0-0.

Lijepu pobjedu od 2-0 ostvarila je Braga protiv Monaca na domaćem terenu. Portugalci su zabijali na početku (Abel Ruiz u 3.) i na kraju susreta (Vitor Oliveira u 89.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratne se utakmice igraju 17. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.