Atalanta s 5:0 dobila Bolognu i izbila na drugo mjesto

epa09159404 Atalanta's Remo Marco Freuler celebrates after scoring the 3-0 goal during the Italian Serie A soccer match between Atalanta Bergamo and Bologna FC in Bergamo, Italy, 25 April 2021. EPA/PAOLO MAGNI

Nogometaši Atalante izbili su na drugo mjesto ljestvice talijanskog prvenstva uvjerljviom 5-0 (2-0) domaćom pobjedom protiv Bologne u susretu 33. kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atalanta je povela sredinom prvog poluvremena kada je Muriel u 22. miniti sjajno petom proigrao strijelca Malinovskog. Na 2-0 povisio je Muriel iz kaznenog udarca u 44. minuti, a sve dvojbe oko pobjednika riješili su Freuler u 57. i Zapata u 59. minuti. Konačnih 5-0 postavio je Mirančuk u 73. minuti.

Mario Pašalić i Boško Šutalo ostali su na klupi Atalante.

Inter je ranije napravio još jedan korak do osvajanja 19. naslova prvaka Italije minimalnom 1-0 (0-0) pobjedom protiv Verone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Pašalić i Boško Šutalo ostali su na klupi Atalante koja sada ima 68 bodova, 11 manje od vodećeg Intera, ali dva više od trećeg Juventusa i četvrtog Milana koji ima utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.