Nakon drame u Barceloni i sjajnog meča Rafael Nadal stigao do prvog naslova sezone

Foto: fah

Španjolski tenisač Rafael Nadal osvojio je ATP turnir u Barceloni, u sjajnom je finalu, koje je trajalo tri sata i 38 minuta, pobijedio Grka Stefanosa Tsitsipasa sa 6:4, 6:7 (6), 7:5. Zanimljivo, ovo je tek prvi naslov za Nadala u ovoj godini, ukupno 87. u karijeri te čak 12. u Barceloni. Očito Nadal tempira formu za predstojeći Roland Garros, uvjerljivo najdraži mu turnir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Imao je Španjolac priliku i ranije slaviti u ovom meču, propustio je dvije meč lopte prvi vodstvu 6:4, 5:4, no nije uspio, imao je na kraju i dosta sreće što je ovako završilo, jer je grčki tenisač kod vodstva 5:4 u trećem setu stigao do svoje meč-lopte, koju, dakako, nije iskoristio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u deset dosad odigranih mečeva između Nadala i Tsitsipasa ovo je osma pobjeda Španjolca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rafael Nadal (Špa/1)Stefanos Tsitsipas (Grč/2) 6:4, 6:7 (6), 7:5

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.