ATP Umag: Ovo su polufinalisti

Foto: fah

Talijan Salvatore Caruso, Mađar Atilla Balasz i Srbi Laslo Đere i Dušan Lajović izborili su plasman u polufinale 30. izdanja ATP turnira u Umagu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Caruso je u posljednjem susretu četvrtfinala, debelo iza ponoći pobijedio Argentinca Facunda Bagnisa sa 6-4, 6-0.

Talijan, koji je u osmini finala pobijedio Bornu Ćorića, je odlično ušao u meč i već u prvom gemu je oduzeo servis suparniku. Caruso je u petoj igri još jednom napravio break i poveo 5-1. Argentinac je uspio spasiti jedan izgubljeni servis dobivši tri gema u nizu, ali ne i drugi i nakon 52 minute igre Caruso je dobio prvi set sa 6-4.

U drugom setu je bio još uvjerljiviji i sa 6-0 je zaključio susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Caruso će u polufinalu igrati protiv Srbina Dušana Lajovića koji je pobijedio slovenskog tenisača Aljaža Bedenea sa 5-7, 6-3, 6-3.

U drugom polufinalu igrat će Srbin Laslo Đere i Mađar Atilla Balasz.

Treći nositelj Đere slavio je protiv Argentinca Leonarda Mayera s 6-4, 6-7 (6), 6-3, dok je Balasz bio bolji od Talijana Stefana Travaglije, također u tri seta, 3-6, 7-6 (2), 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

REZULTATI – četvrtfinale

Attila Balazs (Mađ) – Stefano Travaglia (Ita) 3-6, 7-6 (2), 6-3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Laslo Djere (Srb/N.3) – Leonardo Mayer (Arg/N.8) 6-4, 6-7 (6), 6-3

Dušan Lajović (Srb/N.4) – Aljaz Bedene (SLO) 5-7, 6-3, 6-3

Caruso (Ita) – Facundo Bagnis (Arg) 6-4, 6-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.