ATP/WTA Indian Wells: Mate Pavić i Ivan Dodig u četvrtfinalu

Foto: fah

Hrvatski tenisači Ivan Dodig i Mate Pavić plasirali su se u ponedjeljak u četvrtfinale teniskog ATP turnira iz Masters serije 1000 u Indian Wellsu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mate Pavić je sa svojim partnerom Austrijancem Oliverom Marachom u osmini finala bio bolji od talijansko-pakistanske kombinacije koju čine Fabio Fognini i Aisam-Ul-Haq Qureshi sa 7-5, 6-2 poslije sat vremena i 15 minuta igre.

U četvrtfinalu će Pavić i Marach, koji su treći nositelji na ovom turniru, igrati protiv španjolskog para Feliciana Lopeza i Marca Lopeza.

Dodig je s Amerikancem Rajeveeom Ramom sa 6-2, 6-2 u manje od sat vremena pobijedio Ravena Klaasena iz Južnoafričke Republike i Michaela Venusa iz Novog Zelanda. U četvrtfinalu će hrvatski tenisač sa svojim suigračem Amerikancem igrati protiv američkog para John Isner-Jack Sock.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati osmine finala parova teniskog ATP turnira u Indian Wellsu:
Oliver Marach/Mate Pavic (AUT/CRO-3) – Fabio Fognini/Aisam-Ul-Haq Qureshi (ITA/PAK) 7-5,6-2
Ivan Dodig/Rajeev Ram (HRV/SAD-8) – Raven Klaasen/Michael Venus (JAR/NZL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.