Aubameyang prozvao Kroosa oko djece: Evo kakav je odgovor dobio

Foto: fah

Toni Kroos kritizirao je prije par dana neke kolege nogometaše zbog načina proslave golova, a sada je dobio odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Meni je to smiješno, a najgore je kad skrivaju te neke predmete u štucnama. Aubameyang je iz štucni jednom izvadio masku i stavio je na glavu da proslavi gol. To je stvarno bilo previše”, rekao je Kroos.

“BTW, ima li taj Toni Kroos djece? Želim samo reći da to sve radim zbog svojeg sina i to ću napraviti ponovno. Želim ti da i ti jednog dana imaš djecu i da ih možeš usrećivati kao što to ja činim”, napisao je Gabonac.

“TAJ Toni Kroos ima troje djece”, odgovorio mu je Nijemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Šaljem Toniju Kroosu čestitke za njegovo troje djece. Tvoji Batman i Robin”, napisao je nakon toga Aubameyang.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.