Bad Blue Boysi poslali poruku svim navijačima i skupštinarima

Zagreb, 07.03.2024 - Prva utakmica osmine finala nogometne Konferencijske lige Dinamo - PAOK. Na slici navijači Dinama BBB izvjesili su plakat “Nedjelja u podne!” kada su izbori za Skupštinu GNK Dinama. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

U nedjelju u 12 sati kreću formiranje Skupštine Dinama i izbori za predsjednika kluba. Kandidati su aktualni predsjednik Mirko Barišić i legenda kluba Velimir Zajec. Za pobjedu jednom ili drugom treba najmanje 31 glas od 60 mogućih. Bad Blue Boysi poslali su poruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su i na utakmici protiv PAOK-a većinski stali uz Zajeca. U nekoliko navrata su Zapad i Sjever skandirali njegovo ime, a Bad Blue Boysi su imali i poruku za skupštinare.

“Evo vam ‘bilješke’ za nedjelju”, pisalo je uz ime Velimira Zajeca.

> Dinamo nakon 46 godina slavio protiv grčkog kluba

Dan nakon utakmice Boysi su se oglasili na Telegramu porukom svim navijačima Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Po drugi puta u tjedan dana potrebno je demonstrirati kolika je masa navijača Dinama pokazala prst dolje sadašnjoj garnituri kluba na čelu s Mirkom Barišićem i traži promjene u Dinamu.

Pozivamo sve kojima je stalo do Dinama da shvate trenutak u kojem se nalazimo. U nedjelju od 12h kroji se budućnost Kluba i svi se moramo okupiti ispod zapadne tribine.

Jedino kome su članovi Skupštine dužni su Dinamo i njegovi članovi, a ne Mirku Barišić ili Nikoli Hanzelu. Ako dosad tim dotičnim personama nije bilo jasno raspoloženje javnosti i činjenica da Mirka Barišića za predsjednika Dinama ne podržava nitko osim možda samo njega onda neka im naša brojka to demonstrira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članovi Skupštine moraju imati na umu raspoloženje javnosti i navijača koje se glasno i jasno iskazalo na utakmici protiv PAOK-a.

U NEDJELJU OD 11H SVI ISPOD ZAPADA!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.