Barakude kreću protiv Španjolske: Najteži mogući suparnik

Foto: fah

Sutra počinje Europsko prvenstvo u vaterpolu, kojemu je Hrvatska domaćin drugu godinu zaredom. Utakmice će se od 4. do 16. siječnja igrati u Zagrebu i Dubrovniku. Barakude u obranu europskog zlata kreću ogledom protiv jake Španjolske u rasprodanom bazenu u Gružu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Najteži mogući suparnik. Pripreme, nažalost, nisu bile preduge, nismo imali previše vremena za uigravanje nekih stvari, ali kako nama, tako i svima drugima, rekao je Marko Bijač, kapetan reprezentacije.

– To je ono što je najbitnije, da imamo jednu agresivnost, koja će nam biti strašno potrebna protiv reprezentacije koja upravo tim načinom igre postiže vrhunske rezultate zadnjih, ne znam, četiri, pet godina, dodao je hrvatski izbornik Ivica Tucak, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.