Hrvatski vaterpolisti s Njemačkom

Foto: fah

Hrvatski vaterpolisti danas od 18 sati u sklopu drugog kola skupine B Svjetskog prvenstva igraju s Njemačkom. Prijenos utakmice pratite od 17.50 na Drugom programu i našem portalu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tuckovi izabranici su u prvom kolu remizirali s glavnim konkurentom u skupini Grčkom (8:8), dok su Nijemci izgubili od Japana.

– Valja pobijediti Njemačku, učiniti sve da utakmica prođe na najbolji mogući način za nas, da dobijemo tu utakmicu, a onda ćemo imati dva dana vremena da se pripremimo za Japan, koji će biti nevjerojatno težak protivnik. Vidjeli smo kako su jučer razmontirali Nijemce u jednom trenutku, koji igraju stil vaterpola koji igraju. To je ono što je nepoznanica većini igrača u našoj reprezentaciji. Svega trojica ili četvorica su igrali do sada protiv njih. Na taj način na koji igraju, dosta agresivno prljavo, brzi kao rakete. Ipak, trebamo se fokusirati na Njemačku, pobijediti njih pa ćemo vidjeti dalje, najavio je izbornik Ivica Tucak.

Nakon prvog kola Japan je vodeći na ljestvici sa dva boda, Hrvatska i Grčka imaju po jedan, a Njemačka je bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj Grčke i Japana je na rasporedu u četvrtak od 19.30 sati, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.