Barcelona izjednačujući pogodak zabila u 90. minuti

epa09478441 Granada's wall blocks a free kick shot during the Spanish LaLiga soccer match between FC Barcelona and Granada CF held at Camp Nou stadium, in Barcelona, Spain, 20 September 2021. EPA/Enric Fontcuberta

U susretu 5. kola španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona je na svom stadionu protiv Granade odigrala 1-1, a izjednačujući pogodak zabila je u 90. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Granada je povela preko Domingosa Duartea već u 2. minuti, a Barca nikako nije uspijevala zatresti mrežu protivnika sve do 90. minute, kada je za 1-1 pogodio branič Ronald Araujo.

Real Madrid ima 13 bodova, drugi je Atletico Madrid sa 11, a Valencia i Real Sociedad imaju po 10 bodova. Barcelona s utakmicom manje je sedma s 8 bodova, dok je Granada 17. sa tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.