Barcelona s igračem manje bez golova kod Cadiza

epa09484343 Cadiz's striker Ruben Sobrino (L) duels for the ball against Barcelona's defender Gerard Pique (C) during the Spanish LaLiga soccer match between Cadiz CF and FC Barcelona at Nuevo Mirandilla stadium in Cadiz, Andalusia, Spain, 23 September 2021. EPA/ROMAN RIOS

Nogometaši Barcelone po drugi su put u samo tri dana odigrali neodlučeno u utakmici španjolske lige u kojoj su bili veliki favoriti, u posljednjem susretu 6. kola odigrali su 0-0 na gostovanju kod Cadiza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je nakon ovoga remija sedma na ljestvici s devet bodova, sedam manje uz utakmicu manje od vodećeg madridskog Reala, dok je Cadiz 14. sa šest bodova.

Ranije u četvretak je Osasuna bez ozlijeđenog Ante Budimira izgubila na svom terenu od Betisa sa 1-3. Osasuna je sada 10. s osam bodova, jednim manje od osmog Betisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.