Bayer pobjedom nad Hoffenheimom oteo prvo mjesto Bayernu, Kramarić igrao

epa08882173 Leon Bailey of Leverkusen scores his team's second goal against goalkeeper Oliver Baumann of Hoffenheim during the German Bundesliga soccer match between Bayer 04 Leverkusen and TSG Hoffenheim at BayArena in Leverkusen, Germany, 13 December 2020. EPA/LARS BARON / POOL DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Bayer Leverkusen je u nedjelju na svom terenu svladao Hoffenheim s 4:1 te je izbio na prvo mjesto prvenstvene ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvostruki strijelac za domaćine bio je Leon Bailey (4, 27), a kod pogotka u 27. minuti iskoristio je pogrešku hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića.

Hrvatski branič Tin Jedvaj ostao je na klupi za pričuve Leverkusena, a Hoffenheim je utakmicu završio s dva igrača manje jer su isključeni Florian Grillitsch u 64. i Stefan Posch u 79. minuti.

Nogometaši Schalkea bili su blizu da prekinu niz bez pobjede u Bundesligi, vodili su 2:1 i imali igrača više, ali su u sudačkoj nadoknadi primili gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.