Bayern nakon dovođenja skupog pojačanja nije siguran želi li otkupiti Perišića: Čelnici šalju zbunjujuće poruke

10 June 2020, Bavaria, Munich: Munich's Ivan Perisic celebrates scoring his side's first goal during the German DFB Cup semi final soccer match between FC Bayern Munich and Eintracht Frankfurt at the Allianz Arena. Photo: Kai Pfaffenbach/Reuters/Pool/dpa - WICHTIGER HINWEIS: Gemäß den Vorgaben der DFL Deutsche Fußball Liga bzw. des DFB Deutscher Fußball-Bund ist es untersagt, in dem Stadion und/oder vom Spiel angefertigte Fotoaufnahmen in Form von Sequenzbildern und/oder videoähnlichen Fotostrecken zu verwerten bzw. verwerten zu lassen.

Nakon što su upravo istresli 49 milijuna eura za Leory Sanea iz Manchester Cityja, u Bayernu kreće štednja koja bi se mogla odraziti na Ivana Perišića. On je navodno već pristao na dvostruko manju plaću u Bayernu tijekom ljetnih mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hoćemo li ga otkupiti od Intera? To još nismo odlučili. Moram još jednom naglasiti, Bayern se suočava s velikim ekonomskim izazovima i tako će biti sve dok ne budemo igrali pred publikom”, rekao je Karl-Heinz Rummenigge za Bild.

Sportski direktor Hasan Salihamidžić na predstavljanju najnovijeg pojačanja Leroya Sanea, koji je kao i Perišić lijevo krilo, neizravno dao naslutiti kako naš reprezentativac više nije u planovima.

“Presretni smo što je Leroy postao Bayernov igrač. On čini razliku na terenu i pojačat će svojom kvalitetom našu momčad. Sa Sergeom Gnabryjem, Kingsleyem Comanom i Leroyem sad smo jako dobro pokriveni na krilnim pozicijama koje su važne za našu igru”, izjavio je,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad su ga pitali o Perišiću, rekao je: “Već imamo sjajnu momčad, ali treba reći i to da će sljedeće sezone biti jako gust, težak raspored. Ne, ne mogu izravno odgovoriti”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.