Bayern nezaustavljiv, novi poraz Olićevog HSV-a

U 25. kolu Bundeslige u subotu je bivši europski prvak Hamburger, koji se bori za opstanak, u gostima kod Hoffenheima izgubio je 0-3, a hrvatski nogometaši Ivo Iličević i Ivica Olić odigrali su cijeli susret za HSV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GERMANY SOCCER BUNDESLIGA
Za Hoffenheim dvostruki strijelac bio je Eugen Polanski (22-pen, 81), a jedan pogodak zabio je Sebastian Rudy (87). Treba reći da je HSV od 19. minute imao igrača manje, jer je vratar Jaroslav Drobny zbog prekršaja u kaznenom prostoru skrivio penal i zaradio crveni karton.

Bayern nezaustavljivo maršira prema novom naslovu prvaka. U gostima je dobio Werder sa uvjerljivih 4-0 golovima Thomasa Muellera (24), Davida Alabe (45) i Roberta Lewandowskog (76, 90+1).

Eintracht Frankfurt je kod kuće pobijedio Paderborn sa 4-0, a hrvatski napadač Srđan Lakić je odigrao drugo poluvrijeme za Paderborn, uputivši tek jedan udarac po golu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GERMANY SOCCER BUNDESLIGA
Augsburg i Schalke, koji se bore za mjesta koja vode u Ligu prvaka, su kiksali u ovom kolu. Augsburg je na svom terenu izgubio od Mainza 0-2, dok je Schalke kod berlinske Herthe u završnici izvukao remi, a strijelac za 2-2 u 90. minuti bio je stoper Joel Matip.

U petak je Bayer Leverkusen na svom stadionu slavio protiv “davljenika” Stuttgarta sa 4-0, čime je Stuttgart ostao na začelju Bundeslige. Za Bayer su strijelci bili Wendell (32), Josip Drmić (36, 59) i Karim Bellarabi (50), dok hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj zbog ozljede nije igrao za “apotekare”.

Večeras Borussia Dortmund dočekuje Koeln, a u nedjelju se sastaju Wolfsburg – Freiburg, te Borussia Moenchengladbach – Hannover.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.