Bild i Sport1, koji su najviše ‘progonili’ Niku Kovača, pronašli hrvatskom stručnjaku nasljednika…

Foto: Snimka zaslona

Njemački mediji, Bild i Sport1, koji su bili najuporniji u ”progonu” Nike Kovača, i koji su na kraju puno pridonijeli njegovoj smjeni, pronašli su nasljednika hrvatskom stručnjaku na klupi Bayerna. Naime, Arsene Wenger najizgledniji je kandidat za klupu najvećeg njemačkog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pišu i Bild i Sport1 Wenger je zainteresiran za angažman do kraja sezone, nakon čega bi Bayern doveo trajno rješenje, i to vrlo vjerojatno trenera Ajaxa, Erika Ten Haga, koji je na tiskovnoj konferenciji u Londonu rekao kako je trenutno fokusiran samo na Ajax te da u Amsterdamu ostaje do kraja sezone. Dakle, sve se slaže.

Erik Ten Hag prva je želja Karla-Heinza Rummeniggea, koji je javno preko medija prozivao Kovača, a na kraj ga je uz pomoć tih istih medija smijenio.

Foto: Snimka zaslona

“Bayernov favorit je Erik Ten Hag, ali s obzirom na to da on ne može napustiti Ajax usred sezone, čekat će ga se do ljeta. Bayern zato treba angažirati privremenog trenera, a favorit za tu funkciju je Arsene Wenger,” donosi Sport 1, dok Bild s druge strane navodi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Šefovi Bayerna znaju da će im Wenger reći ‘da’ ako ga pozovu, makar kao privremenog trenera.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.