Bilić jasno poručio: Ne bojim se otkaza

Foto: fah

West Ham nakon 12 kola Premier League ima tek 11 bodova, jedan iznad zone ispadanja, a slijede mu četiri teške utakmice u samo dva tjedna. Sada u nedjelju od 17.30 sati gostuje kod Manchester Uniteda u prvenstvu, a tri dana kasnije također na Old Traffordu igra u Liga kupu. Zatim mu u prvenstvenoj utakmici u goste dolazi Arsenal, te gostuju kod Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven Bilić svjestan je nedostatka toga da nema Winstona Reida. “Winston nam je nezamjenjiv, posebno otkako smo promijenili sustavali nismo ga imali u momčadi ni protiv Stokea, pa samo se opet snašli”, rekao je Bilić.

“Manchester ove sezone pokazuje dva lica. Sinoć smo protiv Feyenoorda vidjeli njihovu odličnu predstavu i zato su pobijedili 4:0. Njima trebaju bodovi za povratak na vrh, nama za bijeg s dna i to će biti teška utakmica za oba kluba, ali i spektakl na veličanstvenom stadionu za sve koji će sudjelovati u njemu”, istaknuo je.

“On je jedan od najvećih. Statistički je vjerojatno najbolji na domaćem terenu u posljednjih desetak godina, ali ako gledamo i po osvojenim trofejima ili bodovima u Ligi prvaka. Nemoguće je održati tu razinu i sigurno je da mu je prosjek opao. Ono što je on napravio u zadnjem desetljeću je čudo”, priča o Mourinhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinare je zanimalo osjeća li Bilić da mu se zbog jako loših rezultata prijeti otkaz i jesu li suvlasnici kluba pred njega postavili ultimatum?

“Nemam nešto posebno za reći na tu temu. Radim svoj posao. Sa suvlasnicima pričam nakon svake utakmice i osjećam da imam njihovu podršku i koncentriran sam na svoj posao, odnosno na utakmicu koja slijedi. Ne bojim se otkaza. Osjećam pritisak, jer ne igramo dovoljno dobro, niti imamo bodova koliko bi trebali imati. Ali, vidim napredak i vidim da je momčad gladna i živa, jer bila je nadomak bodova na teškom gostovanju kod Tottenhama, ali sada moramo biti koncentrirani da ne ponovimo greške s te utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.