Bilić najavio strategiju odnosa prema HNS-u, Hajduk ‘u završnim pregovorima‘ s novim trenerom

Foto: fah

Na Skupštini Hajduka govorilo se i o novom treneru. Ivan Bilić je govorio i tri važne stavke vezane za HNS. Dotaknuo se tako VAR afere, uvođenja stranih sudaca i smjene Bruna Marića. Istaknuo je 415.300 navijača koji su na Poljudu prošle godine gledali Hajduk, a prosjek je bio 22 tisuće gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Zahvalio bih se navijačima jer smo među 15 klubova u svijetu po brojnosti članstva.

Naš jedini cilj je da momčad pokaže što se može napraviti s radom, redom i disciplinom. Obećavanja nećemo davati. Želimo biti konkurentni u domaćoj ligi za osvajanje trofeja. Želimo se plasirati u grupnu fazu Konferencijske lige. Osvježavat ćemo igrački kadar, ali vjerujemo da ova momčad ima kostur da budemo uspješni. Nastavit ćemo s afirmacijom mladih igrača. Nadam se da ćemo do kraja sljedećeg tjedna imati trenera. U završnim smo pregovorima

Nakon njega je Akrap predstavila novog tehničkog sponzora, a riječ je kako se ranije najavljivalo o Adidasu, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.