Bilić o velikom uspjehu: ‘Nije isto kao s Hrvatskom, ali jednako sam ponosan’

foto: Roberta F.

Bivši hrvatski izbornik, sada trener West Bromwich Albiona, Slaven Bilić pojasnio je kako se osjećao nakon ulaska u Premiership.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rekao sam igračima ujutro prije utakmice da ćemo poslati Kylea Bartleya u napad u posljednjih 15 minuta ako nam se rezultat neće svidjeti. A onda su mi rekli da je na drugoj utakmici 1-1 i pitao sam se da li da krenemo u napad. Nismo se mogli pouzdati da Brentford neće zabiti i zato smo htjeli pobijediti. Kreirali smo šanse i nije izgledalo kao da smo u opasnosti. No onda je Barnsley zabio i rekao sam igračima da se vrate natrag i čuvaju rezultat”, opisao je Bilić napete trenutke.

“Jedan od najboljih trenutaka u mojoj karijeri. Vodio sam Hrvatsku, svoju državu, šest godina i mislio sam da, bez obzira na klub, nikad se ništa neće moći usporediti s time. Nije isto, ali osjećam se ponosno kao tada”, zaključio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.