Bilić prokomentirao lijepu gestu za navijača: ‘Sretan sam jer je čovjek sad puno bolje, spasio se i to je najvažnije’

Foto: fah

Slaven Bilić uspio je i dok nogomet stoji zbog pandemije koronavirusa oduševiti navijače West Bromwich Albiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, navijač West Bromwich Albiona, kluba koji trenira hrvatski stručnjak Slaven Bilić, Peter George zarazi se koronavirusom, bio je u induciranoj komi, organi su mu otkazivali…

Njegova se supruga dosjetila navijačkih pjesama.

“Zamolila sam prijatelja DJ-a da napravi kompilaciju nekih pjesama i Peterove noge i ruke počele su se micati! Bili su to prvi znakovi života koje smo vidjeli otkad su ga stavili u komu”, rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljudi iz kluba javili su joj se povratno i akciji se odazvao trener Slaven Bilić, prenose 24sata.

“Bok Peter, Slav je. Slušaj, trebamo te nazad. Nastavi se boriti! Čuo sam da si pravi navijač, trebamo te natrag na utakmicama, na Hawthornsu. Čuvaj se i vidimo se brzo. Bog te blagoslovio, čovječe”, rekao je Bilić u videu koji je WBA objavio na društvenim mrežama.

Ovu sjajnu gestu na kraju je Bilić i prokomentirao: “Znate mene, ne smatram to nikakvim herojstvom i ne bih volio da se posebno ističem.Sretan sam jer je čovjek sad puno bolje, spasio se i to je najvažnije. Drago mi je da mu je moja poruka pomogla u najtežim životnim trenucima. Moji igrači i ja smo napravili jednu lijepu stvar i završilo je baš dobro.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.