Bilić u teškoj misiji: “Ostanak u Premierligi bio bi ravan svjetskom čudu”

epa08834975 Manager Slaven Bilic (R) of West Bromwich greets Manchester United's head coach Ole Gunnar Solskjaer (L) after the English Premier League soccer match between Manchester United and West Bromwich Albion in Manchester, Britain, 21 November 2020. EPA/Cath Ivill / POOL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.

Slaven Bilić subotnju utakmicu s Newcastlom dočekat će na pretposljednjem mjestu Premierlige. Iako rezultati nisu sjajni, uživa podršku većine navijača West Bromwich Albiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Osjećam vezu s navijačima, ali imam posao za obaviti i totalno sam fokusiran na to kako pobjeđivati utakmice – i ja i moj stožer zajedno s igračima. Lijepo je znati da navijači i mediji prepoznaju situaciju, ali mi moramo početi skupljati bodove”, pričao je Bilić.

Bilić je odmah u prvoj sezoni na klupi Baggiesa mimo svih očekivanja izborio promociju među velike dečke. Iako je to klubu osiguralo oko 185 milijuna eura u iduće 3 godine, odštete su se ovog ljeta plaćale uglavnom za otkupe igrača koji su prošle sezone briljirali na posudbi.

Bilićev prvi pomoćnik Dean Računica za gol.dnevnik.hr kaže: ‘”A jednostavno se dogodila situacija da su troškovi godišnji klupski bili enormni i odmah se odvojila jedna određena cifra za te troškove, dok situacija vezano uz COVID-19 je isto tako uzrokovala da se određeni troškovi ostave za te stvari, tako da je za ostatak pojačanja jednostavno bilo rečeno da nema novca”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi se slažemo s tim da ova momčad, u slučaju ostanka u Premierligi i koliko god bilo teško, normalno da se mi svi nadamo tome, bi bilo upravo tako – ravno svjetskom čudu”, zaključio je Računica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.