Bilićev Bešiktaš izgubio pogotkom u sudačkoj nadoknadi

Foto: fah

U derbiju 25. kola turskog nogometnog prvenstva Bešiktaš kojeg vodi hrvatski nogometni stručnjak Slaven Bilić, poražen je na gostovanju kod Fenerbahčea 0-1 primivši pogodak u sudačkoj nadoknadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak utakmice koji je vratio Fener u borbu za naslov prvaka bio je Moussa Sow. Ovim porazom Bešiktaš je nastavio crni niz na gostovanjima na stadionu Sukru Saracoglu gdje čeka pobjedu čak deset godina, od travnja 2005. Biliću je ovo drugi uzastopni poraza u posljednja četiri dana, nakon što je u četvrtak ispao od Club Bruggea u Europskoj ligi.

Na vrhu ljestvice je Galatasaray koji je u subotu je na gostovanju pobijedio Kasimpasu 3-2 premda je nakon prvog poluvremena gubio 0-2. Golove za Galatasaray zabili su Selcuk Inan (52), Umut Bulut (55) i Burak Yilmaz (65), dok su strijelci za Kasimpasu bili Andre Castro (16) i Tunay Torun (43).

Galatasaray vodi sa 55 bodova, Bešiktaš je drugi sa 54 boda, a Fenerbahče je treći sa 53 boda. Na četvrtom mjestu je Istanbul Basaksehir sa 43 boda, a peti je Trabzonspor sa 43 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.