Bišćan: ‘Imamo dobru šansu, optimizam temeljimo na svemu što smo vidjeli’

igor bišćan
Foto: HNS

Izbornik mladih Vatrenih Igor Bišćan podijelio je svoja razmišljanja nakon izrazito važne kvalifikacijske pobjede na gostovanju u Grčkoj (1:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grci pokušali pomrsiti račune

“Zadovoljan sam, očekivali smo da će ovo biti teško gostovanje jer će Grci htjeti pokazati da rezultat iz Varaždina nije realan. Napravili su sve ne bi li nam pomrsili račune, stavili su nas na loš teren jer smo najbolji u kreaciji i kombinatorici, no bilo je važno sačuvati disciplinu, ozbiljnost i čekati svoju šansu”

Pametno i odgovorno do kraja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada smo zabili gol, bili smo pametni i odgovorni te bez velikog stresa dočekali kraj utakmice. Ostvarili smo veliku pobjedu, stavili tri nova boda na svoj konto i napravili još jedan korak prema krajnjem cilju, plasmanu na Europsko prvenstvo”

Lošiji početak, bolji završetak kvalifikacija

“Neke smo stvari naučili iz vlastitih grešaka, koje smo skupo platili, shvatili smo da je ovo specifično natjecanje bez puno prilika za popravni ispit. Dojam je uvijek bitan, ali najbitnije je biti kompetitivan i dobro se pripremati za utakmice. Daleko smo još od završenog posla, no još uvijek smo živi, premda se nakon poraza od Češke činilo da ćemo teško ostati u igri do kraja. Sve ove pobjede utječu na atmosferu u reprezentaciji i u dobrom ćemo raspoloženju dočekati vjerojatno i ključnu utakmicu, protiv Škotske”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preostale Škotska i Litva

“Samo nam obje preostale pobjede garantiraju odlazak na Europsko prvenstvo. Da nam je netko ponudio takav scenarij, odmah bismo ga prihvatili. Imamo dobru šansu, optimizam temeljimo na svemu što smo vidjeli na zadnjim okupljanjima. Vjerujemo da možemo posao odraditi do kraja”

Karijera strijelca Majera

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Potreban mu je kontinuitet igara kako bi stekao natjecateljsku formu. Znanje mu nije upitno, ovakvi pogoci daju mu samopouzdanje i treba nastaviti u tom smjeru. Svi dečki koji su ovdje pokazuju želju da nešto naprave, čak i oni koji imaju problema s minutažom u klubovima”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.