Bišćan iskreno: ‘Svi su sretni kad im Dinamo donese novac iz Lige prvaka, a kad se pojave ovakve situacije bune se’

Foto: fah

Rijeka u nedjelju od 20 sati igra s Osijekom u sklopu 5. kola Prve HNL. Utakmica Rijeke i Dinama, koja se trebala odigrati 24. kolovoza, odgođena je za 18. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je komentirao i trenere Rijeke, Igor Bišćan, koji je rekao da mu je važno da se igra, a nije bitno kada.

“Gledajući neutralno, svi su sretni kad im Dinamo donese novac iz Lige prvaka, onda su svi zahvalni. Onda, kada se pojave ovakve situacije, netko misli da ima pravo buniti se. To se treba riješiti prije početka natjecanja. Valjda postoji neka logika olakšavanja kalendara klubovima koji igraju u Europi, od čega na kraju, svi živimo”, smatra Bišćan.

No, predsjednik kluba Damir Mišković smatra da je Rijeci trebala biti odgođena utakmica protiv Osijeka usred napornoga europskog ritma, pišu 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.