Bišćan objavio popis za ključne dvoboje sa Škotskom i Litvom

igor bišćan
Foto: HNS

Izbornik hrvatske U-21 reprezentacije Igor Bišćan objavio je popis igrača za kvalifikacijske utakmice sa Škotskom i Litvom u studenome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi Vatreni okupit će se 9. studenoga u Zagrebu, a tri dana kasnije igraju sa Škotskom u Edinburghu. Slijedi im dvoboj s Litvom u Puli 17. studenoga.

Izbornik Bišćan pozvao je 23 igrača, a petorica su dobili pretpozive.

Na ljestvici četvrte kvalifikacijske skupine vodi Češka s 18 bodova, a slijede Škotska sa 17 i Hrvatska sa 16. Na Europsko prvenstvo mladih vrsta plasirat će se devet pobjednika skupina i pet najboljih drugoplasiranih momčadi te domaćini Slovenija i Mađarska, ukupno 16 ekipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popis:

Vratari: Adrian Šemper, Ivan Nevistić, Dominik Kotarski

Braniči: Borna Sosa, Boško Šutalo, Marin Šverko, Martin Erlić, Joško Gvardiol, David Čolina, Bruno Bogojević, Mario Vušković

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjaci: Luka Ivanušec, Nikola Moro, Lovro Majer, Kristijan Bistrović, Darko Nejašmić, Ivan Lepinjica, Neven Đurasek

Napadači: Sandro Kulenović, Petar Musa, Dario Špikić, Dario Vizinger, Marko Divković

Pretpozivi: Ivan Dolček, Mihael Žaper, Luka Hujber, Daniel Štefulj, Matej Vuk

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.