Bivši igrač Rijeke: ‘Dinamo je velik, ali Zvezda je najveći klub na Balkanu’

Foto: fah

Marko Vešović, sada igrač Legije iz Varšave, a donedavno igrač Rijeke, komentirao je za Legia.net nogometnu situaciju na Balkanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada bih morao birati između Partizana i Crvene zvezde, odabrao bih bivši klub. Za njih sam navijao od malena, kao i cijela moja obitelj. Zvezda je najveći klub na Balkanu. Dinamo jest velik, Partizan igra europske utakmice, ali igradnje u Zvezdi je san svakog dječaka. Riječ je o klubu koji je osvojio Ligu prvaka, klubu s najboljim uvjetima za razvoj nogometaša i klubu s najboljim navijačima”, rekao je Crnogorac Vešović .

On je prije dolaska u Rijeku, igrao je od 2010. do 2014. za Crvenu zvezdu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.