Bivši igrač Rijeke i Dinama najavio veliki sudar na Rujevici: Otkrio je i za koga navija

Foto: snimka zaslona

Bivši igrač Rijeke i Dinama Damir Milinović je najavio veliku utakmicu na Rujevici između Rijeke i Dinama. U nedjelju od 19:30 očekuje nas prava ludnica u SHNL-u, utakmica sezone između Rijeke i Dinama na Rujevici. Pobjednik će napraviti veliki korak prema tituli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan prije velike utakmice Ivan Forjan je na Krku razgovarao s Damirom Milinovićem, bivšim igračem Rijeke i Dinama.

Milinović ima 17 nastupa za Dinamo, a za Rijeku 186 utakmica.

”Zovu ljudi stalno za ulaznice. Misle da mogu nabaviti kao nekada, međutim, sad se ne može tako lako doći do karata. Manji je i stadion… Nisam ni za obitelj uspio, moja kćer bi išla i nadam se da ću uspjeti”, rekao je za dnevnik.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekujem jednu dobru utakmicu, oba trenera idu na pobjedu, ali jedan i drugi imaju rezervni plan… Iskreno, očekujem dobru utakmicu i dobru atmosferu”, rekao je Milinović.

Što je još rekao Ivanu Forjanu, pogledajte u priloženom videu iznad članka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.