Bivši tenisač Mario Ančić oženio je dugogodišnju djevojku Milu

Foto: snimka zaslona, Facebook

Bivši hrvatski teniski Davis Cup reprezentativac, svojedobno polufinalist Wimbledona, Mario Ančić, jučer je u crkvi svete Eufemije u Rovinju oženio svoju djevojku, liječnicu Milu Fabris. Na intimnoj, svečanoj ceremoniji, sa 15 uzvanika iz najužeg obiteljskog kruga, Mario se na vječnu ljubav zakleo svojoj dugogodišnjoj djevojci. Ančić je, podsjetimo, danas uspješni 37-godišnji pravnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mila Fabris je za vjenčanu kumu odabrala prijateljicu Katarinu Puljić, dok je Mario Ančić za kuma uzeo bivšeg veslača Antu Kušurina.

Fotografije s vjenčanja možete pogledati OVDJE.

Prije desetak godina, netom prije 27. rođendana, Mario Ančić odlučio se oprostiti od tenisa, iako je slovio za jednog od najboljih hrvatskih tenisača, no vrlo brzo 37-godišnji je Splićanin počeo graditi uspješnu pravničku karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Povlačim se iz sporta koji neizmjerno volim, posljednje su godine bile teške, a moje tijelo više ne može pratiti ritam tenisa. Ovo je bila teška odluka, ali kada sam shvatio da ne mogu igrati tenis na najvišoj razini, onda sam odlučio da više nema smisla. Neka ovo ne bude tužan dan, odlazim uzdignute glave, kao čovjek koji se nikad nije predao. Ponosan sam na sve što sam napravio u tenisu, Moja obitelj bila mi je velika potpora, neizmjerno sam im zahvalan. Okrećem stranicu u svom životu, idem prema novim izazovima, spremao sam se za život nakon karijere, želju s teniskih terena usmjerit ću prema pravu”, rekao je sad već davne 2011. Mario Ančić i uistinu potvrdio svoje riječi, prenose Sportske novosti.

Tijekom svoje, nažalost prekratke, karijere Mario Ančić veliku je pozornost posvećivao obrazovanju, od 2002. bio je student prava na Splitskom sveučilištu, a diplomu pravnika na temu iz sportskog prava “ATP jučer, danas, sutra” dobio je sredinom travnja 2008. godine. Odmah potom odradio je pripravnički staž i položio pravosudni ispit u Zagrebu. Ančić je magistrirao je u Columbiji 2013. godine, a krajem svibnja 2015. uspješno je u SAD-u obranio doktorat.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.