Bjelica: Bili smo bolji; Trener Slavena: Zaslužili smo bod

bjelica
Foto: fah

Osijek je remizirao bez pogodaka sa Slaven Belupom i propustio pobjedom preuzeti vrh HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je odmah po završetku za kamere Arena Sporta komentirao Nenad Bjelica.

“Prije svega bih čestitao svojim igračima danas na velikom angažmanu. Bili smo bolja ekipa i dominirali na terenu, ali završilo je 0:0. To je jedino s čime nisam zadovoljan. Startali smo u utakmicu s osam igrača koji nisu imali ritam utakmica i to se nije osjetilo na našoj igri”, rekao je Bjelica pa dodao:

“Zadovoljan sam sa svim igračima, jako malo toga smo dozvolili protivniku. Nisam dosad gledao CSKA Sofiju, večeras počinjemo pripremu za njih, po našim informacijama to je potpun drugačija ekipa od one od koje je Osijek prije dvije godine ispao.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener gostiju Dean Klafurić ovako je prokomentirao utakmicu:

”Prije svega bih čestitao svojim igračima na zalaganju, trudu i igri. Imali smo prilike u kontranapadima, ali nismo uspjeli napraviti puno prema naprijed. Ipak mislim da smo uspjeli napadački anulirati Osijek. U drugom dijelu je Osijek bio opasniji, ali mislim da smo na kraju zaslužili bod.”

Dodao je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Veseli me da smo u određenim momentima pokušali igrati, nismo kreirali puno šansi jer smo igrali protiv Osijeka, ali nam je ovo dobar poticaj za dalje. Dečki su vidjeli da mogu i da igra donosi rezultat. Sljedeća utakmica je nova utakmica, veselimo se bodu, ali idemo dalje. Pokušat ćemo ispraviti greške koje smo radili na utakmici s Lokomotivom i biti bolji protiv Šibenika.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.