Bjelica kritizirao Dalića: ‘Dalić i ja nemamo nikakvu komunikaciju. Je li to normalno ili nije, procijenite sami’

Foto: fah

Trener Dinama Nenad Bjelica u razgovoru za 24sata osvrnuo se još jednom na izbornika Zlatka Dalića i svoj odnos s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iskreno, ja još nisam niti jednom razgovarao sa Zlatkom Dalićem. Možda je to kritika, možda nije, ali da kažem drugačije – lagao bih. Nisam razgovarao niti s njegovim pomoćnicima. Puno sam pričao sa slovenskim ili poljskim, ali još nikada s hrvatskim izbornikom. Jednostavno, Dalić i ja nemamo nikakvu komunikaciju. Je li to normalno ili nije, procijenite sami. Žao mi je zbog toga, izuzetno ga poštujem, kao i sve njegove dosadašnje rezultate. Od srca mu čestitam na svemu što je postigao s Hrvatskom, ali iz nekog mog kuta izostanak komunikacije s hrvatskim trenerima je i nedostatak respekta prema svima nama. Puno trenera u Hrvatskoj postiže lijepe rezultate, vjerujem da svi skupa zaslužujemo malo više respekta. I to je moja jedina zamjerka prema njemu. Ne znam da li nema vremena ili smatra nepotrebnim komunicirati s nama, to je njegova odluka i ja ju poštujem”, rekao je Bjelica za 24sata.

Podsjetimo, Bjelica je i ranije kritizirao Dalića i to zato jer neki Dinamovi igrači nisu bili pozvani u reprezentaciju, dok je Dalić komentirao uspjeh Dinama u Europi.

“Bjelica je napravio velike stvari vani, a i ovi rezultati pokazuju koliko je dobar trener. Dinamo je protiv Fenerbahčea izgledao doista sjajno. Nadam se da će iskoristiti ovu dobru atmosferu i napraviti dobre rezultate u Europi ove sezone”, zaključio je hrvatski izbornik ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.