Bjelica: Moramo se još popraviti da bi došli na nivo onih koji su s nama u vrhu

Foto: fah

Nogometaši Osijeka pobijedili su na gostovanju Slaven Belupo 2:0, oba pogotka postigli su u prvom dijelu, a u drugom su sigurno kontrolirali susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bilo je slično kao u Šibeniku, tamo smo dali protivniku jednu šansu, a onda dobro kontrolirali utakmicu, nije bilo drugačije ni danas. Možemo biti zadovoljni s pobjedom, možemo biti zadovoljni s igrom, ali uvijek može bolje i težit ćemo tome, rekao je nakon utakmice trener Osijeka Nenad Bjelica te dodao:

– Uvijek idemo po tri boda, možemo biti sretni i zadovoljni. Moramo se još popraviti da bi došli na nivo koji su s nama u vrhu.

Posebno je istaknuo prvi gol Amera Hiroša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nagledao sam se ja njegovih golova takvih u BiH ligi, zato je i tu, danas je bio odličan i šlag na tortu je taj gol koji je bio stvarno lijep, nadam se da će ih biti još puno, dodao je Bjelica.

Rekao je Bjelica da sad slijedi odmor jedan dan pa kreće priprema za utakmicu protiv Dragovoljca. Zahvalio je osječki stručnjak i navijačima koji su u velikom broju došli u Koprivnicu.

Osvrnuo se na konkurenciju na vrhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Moramo se još popraviti da bi došli na nivo druge tri momčadi koje su možda malo više pokazale nego mi, trebamo biti čvrsto na zemlji i nakon ove suverene pobjede. Moramo se poboljšati i prema naprijed i prema nazad, zaključio je Bjelica, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.