Bjelica: Možda se moglo očekivati da će biti i slabijih razdoblja u igri

kohorta
Foto: fah

Trener Osijeka Nenad Bjelica bio je zadovoljan s 3:0 pobjedom protiv Istre 1961 u 15. kolu Prve HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čestitao bih igračima na još jednoj dobroj utakmici, protivnik je došao igrati, a ne se samo braniti. Pokazali su se kao mlada, poletna i kvalitetna momčad koja nije do danas poražena na četiri gostovanja iako su igrali s ozbiljnim protivnicima. Možda nismo zavrijedili baš ovako uvjerljiv trijumf, ali smo sigurno zasluženo pobjednici. Imali smo idealan početak, zabili brzo gol i onda još imali odlične prigode Žapera i u dva navrata Topčagića. No, u posljednjih petnaestak minuta prvog dijela smo malo pali, nismo dovoljno dobro radili pritisak, posebno na njihove bočne igrače. To nam je znak da moramo i dalje jako naporno radili da bismo igrali na visokoj razini svih 90 minuta, rekao je Bjelica nakon utakmice.

Bila je to prva utakmica za Osječane nakon što je odgođena prošlotjedni dvoboj s Rijekom zbog zaraze koronavirusom.

– Nismo igrali od Kupa s Rudešom, možda se moglo očekivati da će biti i slabijih razdoblja u igri. Momčad je drugo poluvrijeme izašla na teren kao što je krenula od početka susreta, ali je održala cijelo poluvrijeme taj ritam. Čestitam i Istri na kvalitetnoj utakmici, imali su tri prave šanse, to je malo koji protivnik stvorio na našem terenu, rekao je Bjelica te pohvalio i publiku koja je došla po kišovitom vremenu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Imali smo pravu podršku, igrači su se tada podigli za dvadesetak posto, a drugi nam je gol dao određenu mirnoću. Mogli smo se tada malo povući i prijetiti iz kontre, a onda je došao i taj treći pogodak preko Fiolića. Jako sam sretan zbog svih i cijele momčadi koja je zaista dala puno, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.