Bjelica: Neki rekordi su pali, ali idemo ih i dalje rušiti

Foto: fah

U susretu 34. kola Prve HNL Osijek je pobijedio Šibenik s 3-0 matematički osiguravši drugo mjesto, a pritom je ostvario i 21. pobjedu ove sezone, što je novi klupski rekord.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dečki su stvarno bili raspoloženi. Dominirali smo od prve minute i imali dosta dobre šanse, sve je bilo na našoj strani. Protivniku smo u cijeloj utakmici dali samo jednu šansu, ali sve u svemu dosta dobar nogomet. Zaslužena pobjeda, 20. put čiste mreže, Mierez 22. gol, 21. pobjeda, možemo biti zadovoljni. Neki rekordi su pali, ali idemo ih dalje rušiti, rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica nakon susreta te dodao:

– Bilo je danas dosta pehova, pehova za dvije, tri utakmice, ali našli smo dovoljno snage da budemo iznad svih problema te na kraju smo zasluženo pobijedili.

Golove su zabili Santini (65), Mierez (73) i Gyurcso (90+2), a Osijek je mogao i uvjerljivije slaviti, imao je promašeni kazneni udarac i gredu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mierez je bio sjajan danas, peh je bio što nije zabio iz kaznenog udarca, ali dobio je zadovoljštinu s drugim golom koji mu asistirao Bohar. Opet će on i dalje pucati jedanaesterce, lijepo je da Osijek ima najboljeg strijelca, rekao je Bjelica.

Do kraja sezone pred nogometašima Osijeka su još dva kola.

– Idemo po tri boda u posljednje dvije utakmice, ova momčad zaslužuje baš sve, rekordni broj pobjeda, na kraju ćemo podvući crtu, ali ima jako lijepih stvari i možemo biti ponosni, zaključio je trener Osijeka, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.