Bjelica o Bebeku: ‘Ružan je taj atak na najboljeg hrvatskog suca’

Foto: fah

Osijek je s dvije pobjede nad Goricom pa u Šibeniku izašao iz krize.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Točno, kao što možete i zamisliti, atmosfera je jako dobra. Igrači maksimalno treniraju, no nećemo na raspolaganju imati Fiolića zbog ozljede te Ivušića čije su šanse minimalne za nastup protiv Hajduka. To je utakmica u kojoj mogu nastupiti samo najspremniji igrači, a takva imam 22. Nadam se da ću odabrati najboljih 11”, kaže trener Osijeka Nenad Bjelica.

Komentirao je i slučaj suca Ivana Bebeja.

“Mislim da je sve predimenzionirano, ali mi smo takvi, tražimo skandale gdje ih nema. Pa kada bi sve što se izgovara u VIP ložama izlazilo u javnost, a tamo su vodeći ljudi hrvatskog nogometa, neki bi dobili doživotnu zabranu da rade u nogometu. Ružan je taj atak na najboljeg hrvatskog suca i možemo samo izgubiti kvalitetnog suca, a nemamo ih u izobilju. Ali nekim interesnim skupinama to odgovara, kao što je bilo rušenje sudačke organizacije”, zaključio je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.