Bjelica se obratio navijačima i objasnio zašto je prodao Bočkaja

Foto: fah

Petar Bočkaj prešao je iz Osijeka u Dinamo. Ovaj veliki posao nije najbolje sjeo navijačima, a sve je ponovno komentirao trener Osijeka Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dragi navijači NK Osijeka!

Povodom zadnjih događaja želim Vas informirati da je odluka o odlasku Pere Bočkaja bila isključivo moja i da je uprava samo potvrdila moju odluku. Sve odluke koje donosim su za dobrobit kluba i u želji da naš klub bude jači i bolji. Vrijeme će pokazati da li smo uspjeli u tome. Poštujem različitost mišljenja…Svim nezadovoljnicima koji se zbog ove odluke osjećaju prevareni i žele povrat novca za godišnje karte poručujem da se mogu javiti u tajništvo kluba i novac će Vam biti vraćen. Trebaju nam navijači koji su uz nas i u dobru i u zlu, navijači koji vole NK Osijek neovisno tko u njemu igra i tko ga trenira. Iako smo u podređenom položaju u 90% stvari želimo se boriti za najviše ciljeve i za to nam treba podrška pravih navijača.

Sretan Božić Vama i Vašim obiteljima!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo Osijek!”, napisao je trener Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.