Bjelica: ‘Siguran sam da ćemo pokazati pravo lice protiv Varaždina’

Foto: snimka zaslona

Nakon oproštaja od Europe porazom od Basela u drugom pretkolu Europske lige, nogometaši Osijeka vraćaju se utakmicama u domaćem prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petom kolu 1. HNL-a momčad Nenada Bjelice u nedjelju gostuje u Varaždinu. Trenerski debi na klupi Osijeka Bjelica je imao kolo prije kada je u Gradskom vrtu njegova ekipa nadigrala Rijeku 3:0. Osječane sada čekaju Varaždinci koji nakon četiri kola zauzimaju četvrtu poziciju sa sedam bodova, koliko ima i treći Hajduk.

– U svakoj utakmici idemo na pobjedu, tu nema nikakve dileme. Varaždin je pokazao na početku prvenstva istu formu koju je pokazao krajem prošlog prvenstva. Otkako je došao Samir Toplak bitno su se stabilizirali, to je jedna vrlo ozbiljna ekipa, agresivna na terenu, koja prima malo golova. Jedino su u dvoboju s Goricom primili više golova (poraz od 1:5 u prvom kolu), ali to je bilo na kraju utakmice, u zadnjih četiri-pet minuta, inače je utakmica bila u egalu. Varaždin je ozbiljna ekipa, ali mi vjerujemo u sebe i svoju snagu i siguran sam da ćemo pokazati pravo lice, izjavio je trener Osijeka.

Utakmica 2. pretkola Europske lige protiv Basela iscrpila je momčad, pa će možda neki igrači odmarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Moguće je da ćemo nešto promijeniti, još su dečki umorni, ali dobro se oporavljaju. Vjerujem da ekipa koja bude bila na terenu, da će pokazati svoje lice iz drugog poluvremena protiv Basela ili prvog poluvremena protiv Rijeke, da ćemo biti bolji od protivnika i uzeti tri boda, kaže Bjelica, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.