Bjelica svom igraču: Drugi put gađaj golmana, možda ode u rašlje

Foto: snimka zaslona

U srijedu će se Osijek u svom Gradskom vrtu sudariti sa Slaven Belupom u četvrtfinalu Hrvatskoga kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ulazimo u ritam igranja subota – srijeda, pa ćemo morati rasporediti snage. Želimo prezimiti u Kupu i na proljeće igrati polufinale. Nama je to važan trenutak i zato očekujem kako ćemo odigrati još jednu kvalitetnu utakmicu, a nadam se i dobroj podršci naših navijača, jer ona nam uvijek donese dodatni poticaj, rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica.

Na drugoj strani zanimljivost, Slaven Belupo vodi Zoran Zekić, trener koji je četiri godine vodio Osječane i postizao pritom lijepe rezultate, između ostaloga su pod njegovim vodstvom 2017. godine u pretkolu Europske lige eliminirali slavni nizozemski PSV.

Bjelica je istaknuo da su svi nogometaši iz prošle utakmice na raspolaganju i za sutrašnji dvoboj, no za sljedeći prvenstveni ogled s Goricom ostat će bez trojice kartoniranih iz susreta s Lokomotivom. Riječ je o Karlu Bartolecu, Petru Bočkaju i Ramonu Mierezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je bilo na današnjoj konferenciji za novinare, na kojoj je uz Bjelicu bio i Amer Hiroš, kojega su novinar pitali o jednoj sjajnoj situaciji u kojoj u prošloj utakmici nije zabio.

– Ne znam što da kažem. To je djelić sekunde, može se dogoditi da uđe, a može i da ode preko, rekao je Hiroš, a onda se uključio Bjelica:

– Ma on gađa samo rašlje. Kad ne pogodi rašlje, njemu ne vrijedi gol. Ja sam mu rekao i prošlu utakmicu, treba samo gol pogoditi. Na takvom terenu, brzom terenu, gdje je teško vratarima, kad desetak igrača stoji ispred njega, bitno je samo pogoditi gol. Ali on baš želi srediti pauka, rekao je šaljivo trener Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Zato imam samo jedan gol, odgovorio je ponizno Hiroš.

– Ne mora uvijek biti gol da se vrti na Eurosportu. Možda da drugi put gađaš golmana, pa ode u rašlje’? Jer sad si gađao rašlje i otišla je u semafor, zaključio je Bjelica, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.